Genom att ta ett antal bilder som sedan sätts ihop till en 360 panorama kan man skapa en virtuell rundtur som dina besökare kan ta sig runt genom. Det är ett utmärkt sätt att engagera besökaren och en 360 panorama förhöjer närvarokänslan på ett sätt som ett traditionellt foto aldrig kan göra.


Vi kan bygga ihop allt från en enda 360 panorama bild för mindre verksamheter till stora projekt där man vill visa upp en helhet med många punkter. Exemplet nedan har vi använt oss av en drönare för att knäppa 360 översikts panorama och en vanlig kamera för punkterna nere på marken och inne i byggnader. Enskilda panoraman kan med tiden bytas ut om man bygger om eller gör förändringar som man vill visa upp.


360 Panorama foto och virtuella rundvandringar

Högupplösta foton

Sundsvall från bron

Thailänska Paviljongen

Ibland räcker inte en vanlig "liten" bild till för att beskriva eller förmedla det man vill få fram. Då kan man knäppa flera bilder som sedan samanfogas till en högupplöst panorama som gör det möjligt att zooma in i och se detaljer. Zooma med scrollhjulet på musen eller använd knapparna i menyraden.